Tine Dams

Viane, België


Adres:  Trapstraat 153A, 9500 Viane, België

Tel: 0032 493 86 83 63

Email: happyboots.be@gmail.com 

 Website: www.happyboots.be


"Vroeger had ik altijd koude handen en voeten, hoofdpijn, een verstopte neus. Zelfs in de zomer liep ik met dikke sokken en bottines aan. ’s Nachts soms pijnlijke tintelingen in mijn benen. Regelmatig had ik driftbuien".


"Jarenlang zocht ik naar oplossingen in beweging, voeding, gedachten, emoties, omgeving, … zonder stil te staan welke impact mijn ademhaling had op mijn gezondheid". 


"Als instructor Mindful Run® leerde ik de Buteyko-methode kennen. Dit was zo’n indrukwekkende ervaring dat ik Buteyko-therapeut wou worden". 


"De Buteyko-oefeningen hebben mijn levenskwaliteit opmerkelijk verbetert: ik heb nu warme handen en voeten.  Zelfs blootvoets lopen lukt… zalig. Een verstopte neus krijg ik binnen de paar minuten open. Ik heb minder hoofdpijn en als die toch opduikt kan ik die laten verdwijnen zonder medicatie. De pijnlijke tintelingen in mijn benen zijn vrijwel weg.  Mijn emoties kan ik beter reguleren".


"Sporten is aangenamer en relaxter geworden. Ik hoef niet meer door te gaan op wilskracht, heb meer energie en kan het langer volhouden. Mijn spieren verzuren niet meer en ik recupereer sneller".


Ben jij klaar om terug controle te krijgen over jouw gezondheid? Je fysieke ongemakken, (chronische)klachten of kwalen aan te pakken? Je energiepeil te verhogen en/of sportprestaties te verbeteren? Ik help je er graag mee.