Afke Elsner

Fuerteventura (Canarische Eilanden)


Adres: Calle Pared Alta 11, 35650 Lajares, Fuerteventura, Spanje 

Tel: +34 680 873 947

Email: afkesmail@gmail.com

Facebook: fuertehealthcoaching

"Vanaf kindsaf had ik last van astma. In 2014 werd ik getipt op de Buteyko methode. Na een aantal consulten bij een erkend therapeut ging ik met sprongen vooruit. Hier moest ik iets mee doen!


Door mijn eigen ervaring ben ik ervan overtuigd dat deze ademhalingsmethode je levenskwaliteit enorm verbetert. Ik heb in het voorjaar 2015 de opleiding Buteyko Therapeut afgerond. Sindsdien heb ik al meerdere mensen met gezondheidsproblemen mogen begeleiden naar een 'nieuwe' gezonde ademhaling. Het geeft me energie en het is dankbaar werk om iemands leven positief te zien veranderen.


Sinds juni 2017 woon ik, samen met mijn man, in Fuerteventura. Er is hier weinig industrie en daardoor een hele zuivere lucht. Kortom een perfect klimaat met stabiele temperaturen. Vanuit hier zet ik de coaching in de Buteyko methode voort. Daarnaast bied ik het Oxygen Advantage programma voor sporters aan en geef ik Yin Yoga lessen aan groepen of individueel. Dit alles onder de naam Fuerte Health Coaching.


"Kortom redenen genoeg om een weekje vakantie te combineren met het aanleren van de Buteyko methode. In 1 week leer ik je, in de zachte buitenlucht, gezond en licht te ademen. Uiteraard zal ik je aansluitend nog een paar maanden op afstand begeleiden. Wil je liever nog niet op reis, dan is een privé online begeleiding natuurlijk ook mogelijk. Wees welkom! 


Tot gauw! Hasta Luego!"


Afke Elsner