Afke Elsner

Fuerteventura (Canarische Eilanden)


Adres: Calle Pared Alta 11, 35650 Lajares, Fuerteventura, Spanje 

Tel: +34 680 873 947

Email: afkesmail@gmail.com

Facebook: fuertehealthcoaching

Instagram: fuertehealth

Google Business: Fuerte Health Coaching Canarias

"Vanaf kinds af had ik last van astma. In 2014 (rond mijn 40e) werd ik getipt op de Buteyko Ademhalingsmethode. Na een aantal consulten bij een erkend therapeut ging ik met sprongen vooruit en ging er letterlijk een wereld voor me open. Vanaf toen was het voor mij overduidelijk. Hier moest ik iets mee doen!"


"Door mijn eigen ervaring, ben ik ervan overtuigd dat de Buteyko Ademhalingsmethode je levenskwaliteit enorm kan verbeteren. Ik heb in het voorjaar 2015 de opleiding Buteyko Therapeut afgerond. Sindsdien heb ik al meerdere mensen met diverse gezondheidsproblemen mogen begeleiden naar een 'nieuwe' en gezonde ademhaling. Het is dankbaar werk en het geeft me een zeer voldaan gevoel, iemands leven positief te zien veranderen".


"Sinds juni 2017 woon ik, samen met mijn man, in Fuerteventura. Er is hier weinig industrie en daardoor een hele zuivere (zee)lucht. Kortom een perfect klimaat met stabiele temperaturen en uitstekende omstandigheden om in 1 week de Buteyko Ademhalingsmethode aan te leren". 


"Daarnaast heb ik op basis van mijn eigen gezondheidsklachten ervaring, de ervaring in de begeleiding van cliënten en het volgen van diverse trainingen, mijn eigen programma ontwikkeld: Breathe 'n Yin".


"Breathe 'n Yin bevat elementen uit de Buteyko Ademhalingsmethode, Oxygen Advantage, Mindfulness en Yin. Afhankelijk van de wensen en gezondheidsklachten van de cliënt verzorg ik een 'op maat gemaakt programma' waarin de Buteyko ademhalingsmethode de hoofdrol speelt".


"Kortom redenen genoeg om een weekje vakantie te combineren met het aanleren van de Buteyko Ademhalingsmethode. In 1 week leer ik je, in de zachte buitenlucht, gezond en licht te ademen. Uiteraard kan ik de accomodatie en andere faciliteiten voor je verzorgen. De training kan zowel in het Nederlands, als in het Engels en Duits gegeven worden".


"Natuurlijk kan ik je aansluitend nog een paar maanden op afstand begeleiden. Wil je liever (nog) niet op reis, dan behoort een privé begeleiding via Zoom tot de mogelijkheden".


"Wees welkom en tot gauw!


"Hasta Luego !"


Afke Elsner