Jill Engelsman-Gamma

Buteyko Therapeute Jill Engelsman-Gamma

Huizen (Noord-Holland)


Adres: Bachlaan 28, 1272 EK Huizen

Tel: 06 54 19 52 52

Email: hello@breatheless-movemore.nl

Websitewww.breatheless-movemore.nl

'Breathe Less - Move More'. De filosofie van mijn bedrijf. 


Als Mindful Run en Mindful Walk instructeur ben ik in aanraking gekomen met de Buteyko methode. Tijdens het wandelen en hardlopen passen we de neusademhaling toe en fungeert deze als rode draad door alle lessen heen. Als triatleet heb ik zelf de voordelen van de neusademhaling ondervonden en ben ik daardoor steeds enthousiaster geworden. In 2019 heb ik de opleiding tot Buteyko Therapeut gedaan. Mede dankzij de inspirerende lessen van Patrick McKeown heb ik besloten om zelf een praktijk te starten en anderen de voordelen van een zuinige ademhaling te leren. Ook wil ik atleten helpen om d.m.v. een efficiënte ademhaling hun prestaties te verbeteren en sneller te herstellen. 


Je kunt bij mij terecht voor een groepscursus of individuele begeleiding. Investeren in je gezondheid is het meer dan waard.