Inge Olijve

Buteyko therapeute Inge Olijve

Zwaag (Noord-Holland)


Adres: Krijterslaan 50, 1689EN Zwaag

Tel: 06 28 74 89 72

Email: buteyko@ingeolijve.nl

Websitewww.ingeolijve.nl

"Ik ben met de Buteyko Methode in aanraking gekomen vanwege paniekaanvallen, ontstaan na een periode van chronische stress (ik combineerde een full time baan met een opleiding tot docerend musicus en was extreem perfectionistisch). De Buteyko-oefeningen die ik leerde werkten goed en hebben mij veel gebracht. Meer ontspanning, meer energie en vooral: geen paniekaanvallen meer!"

"Daarnaast heeft de methode mij een betere muziekdocent gemaakt (ik geef les op blaasinstrumenten), omdat ik de ademhaling beter ben gaan begrijpen."

"In 2022 heb ik aan de Buteyko Academie de opleiding tot Buteyko Therapeut gevolgd. De Buteyko Methode is breed toepasbaar en kan helpen bij een grote hoeveelheid ziektes en gezondheidsklachten. De inspirerende verhalen en ervaringen van mijn medecursisten en therapeuten, gecombineerd met mijn eigen ervaring, maar ook de theorie achter de methode, hebben mij hier volledig van overtuigd."

"Via een groepscursus of individuele begeleiding hoop ik ook jou te kunnen helpen bij het verbeteren van je gezondheid, of je nou fysieke klachten hebt, je je vaak gestrest en onrustig voelt, of een heel andere reden hebt om aan je ademhaling te willen werken.

"Daarnaast zijn ook muzikanten van harte welkom. Ik werk in Zwaag, vlakbij Hoorn, Noord-Holland."