Helga Willems

Leuven (België)


Adres: Schakellaan 21, B-3010 Leuven, België

Tel: 0032 472 / 22 58 78

Email: buteykobelgium@gmail.com

Website: www.buteykobelgium.be

"Mijn naam is Helga Willems en sinds 2010 ben ik gepassioneerd met ademhaling bezig."


"Vroeger had ik vreselijke last van huisstofmijt en hooikoorts en moest ik me regelmatig vermoeid door de dag heen sleuren. Toen mijn allergieën zich omgezet hadden in allergische astma en ik aan de puffers moest, ben ik naar andere manieren gaan zoeken om van mijn klachten verlost te raken."


"In 2009 leerde ik de Buteyko methode kennen. Mijn astma klaarde helemaal op, ik was niet meer benauwd, ik moest niet meer zo vaak hoesten, de hooikoorts verdween, ik sliep beter en voelde me veel energieker."


"Deze nieuwe fitte en positieve manier van leven had zoveel impact op mij dat ik in 2010 besloot om een opleiding tot Buteyko therapeut te volgen aan de Buteyko Academie in Nederland. In 2011 startte ik mijn eigen adempraktijk in Leuven, België."


"Ondertussen heb ik jaren ervaring opgebouwd en begeleid ik cursisten met ademhalingsoefeningen om hen zo op weg te helpen naar een goede gezondheid. Ademhaling ligt immers aan de basis van ons bestaan en verdient ieders aandacht."


"Helemaal gepassioneerd door wat ademhaling nu precies is, hoe het werkt, waar het verband mee houdt, etc… volgde ik de laatste jaren enkele bijscholingen die mij een bredere kijk gaven op mens en ademhaling."