Anna Postma

Anna Postma 2 250

Heerenveen (Friesland)


Adres:  Regentesselaan 53, 8448 VD Heerenveen

Tel: 06 30 10 35 39

Email: info@healthybreathing.nl

Websitewww.healthybreathing.nl

"Mijn naam is Anna Postma. Geboren en opgegroeid in Friesland en na een aantal jaren in de Randstad en het buitenland te hebben gewoond, nu alweer geruime tijd wonend in Heerenveen. Ik ben gehuwd en moeder van 3 kinderen. Ik hou van reizen, lezen, (berg)wandelen, tennissen, mountainbiken en heb een natuurlijke interesse in alternatieve geneeskunde."


"Gezondheid is een onderwerp waar ik vanuit een persoonlijke passie veel mee bezig ben en tijd aan besteed om mij in te blijven ontwikkelen. Toen ik een aantal jaren geleden kampte met chronische gezondheidsklachten, waaronder astmatische bronchitis en slaapapneu, bood de reguliere geneeskunde geen echte oplossing, afgezien van symptoombestrijding. Ik ben toen verder gaan zoeken en op die manier is de Buteyko Methode op mijn pad gekomen."


"Door de positieve impact op mijn gezondheidsklachten en gezondheid in het algemeen heeft deze methode mij niet meer losgelaten. Ik ben en blijf gefascineerd door de impact die een verkeerde ademhaling heeft op zoveel facetten van je gezondheid en hoe de Buteyko Methode hier een positieve wending aan kan geven. Een wending die, als je bereid bent er tijd en energie in te steken, je kwaliteit van leven ten goede zal komen."


"Vanuit de overtuiging dat veel mensen baat kunnen hebben bij deze methode, heb ik de overstap gemaakt om hier professioneel invulling aan te geven en heb de opleiding tot Buteyko therapeut met goed gevolg afgerond. Sinds een aantal jaren ben ik nu werkzaam in mijn praktijk als zelfstandig Buteyko therapeut. Omdat ik zelf heb ervaren wat de gevolgen kunnen zijn als je ademhalingspatroon ontregeld is geraakt, ben ik naast Buteyko therapeut ook ervaringsdeskundige. Deze achtergrond zorgt ervoor dat ik mij goed kan inleven in mijn cliënten en hen optimaal kan begeleiden bij het aanleren van de Buteyko ademhalingstechnieken."


"Graag verwelkom ik je in mijn praktijk en begeleid je op weg naar verbetering in je ademhalingspatroon en een gezonde levensstijl in het algemeen. Wil je weten of de Buteyko methode iets voor jou kan betekenen? Bel of e-mail mij en ik sta je graag te woord."