Lida Min

Buteyko therapeute Lida MIn

Almere (Flevoland)


Adres: Ambtenaar Dorknoperlaan 59, 1336 GB Almere

Tel: 06 41 43 94 67

Email: info@lmvo.nl

Websitewww.lmvo.nl/ademen

"Voordat ik Buteyko ademtherapie opleiding ging volgen kampte ik weer met hyperventilatie. In 2020 ben ik dwarsfluit gaan spelen en popte hyperventilatie weer op. Ik voelde dezelfde symptomen toen ik jong was. Dat had ik niet meer verwacht."


"In de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw was ik een hyperventilatie 'patiënt'. Een plastic zakje droeg ik altijd bij me, zodat ik acute aanvallen kon opvangen. Ook heb ik de 'verborgen' psychische spanning aangepakt en mijzelf bevrijd van angsten die

hyperventilatie veroorzaakte. Dat heeft toen goed geholpen, maar was blijkbaar niet voldoende."


"Onbewust heeft de hyperventilatie altijd, op de achtergrond, in mij gesluimerd. Door de last van hyperventilatie bij het dwarsfluiten, ben ik op zoek gegaan naar manieren om echt van mijn hyperventilatie af te komen."


"Ik vond de Buteyko methode en ben de cursus Buteyko ademtherapie gaan volgen. De ademoefeningen gaven mij een gezonde ademhaling. Daardoor voelde ik dat ik kon vertrouwen op mijn ademhaling en mijn lichaam. Ik heb mijn ademhaling onder controle en speel weer ontspannen op mijn dwarsfluit. Ademen vind ik magisch en helend."


"Naast Buteyko ademtherapeute ben ik gespecialiseerd in rijangst begeleiding. In combinatie met Buteyko ademtherapie is dit een uitermate krachtige manier om spanningen/stress te reduceren en in vrijheid auto te rijden."


"Wanneer jij bevrijd wilt zijn van jouw hyperventilatie, dat altijd onderliggend is aan andere klachten of symptomen, neem dan gerust contact met me op. We bespreken samen wat ik voor jou kan betekenen."