Hannah Bouma

Buteyko therapeute Hannah Bouma

Amsterdam (Noord-Holland)


Adres: Realengracht 194, 1013 AV Amsterdam

Tel: 06 15 22 30 30

Email: praktijkmindfultouch@gmail.coml

Websitewww.mindfultouch.nl

"Voordat ik in 2006 m’n eigen praktijk startte, heb ik 10 jaar als A-verpleegkundige gewerkt in de reguliere gezondheidszorg. Daarna studeerde ik op HBO- en WO-niveau en werkte ik als maatschappelijk werker, wetenschappelijk medewerker en gezondheidsvoorlichter. Toch miste ik in de reguliere gezondheidszorg een meer holistische benadering". 


"De afgelopen 16 jaar heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd in triggerpoint-therapie, dry-needling, fascia-therapie, Buteyko adem-therapie, therapeutisch tapen en verschillende massage-technieken. Deze behandelvormen zijn gericht op pijnverlichting, verbetering van de ademhaling en ontspanning". 


"Naast m’n praktijk werk ik als docent/trainer bij Opleiding Triggerpointcoach. Ik verzorg daar o.a. de trainingen voor triggerpoint-therapie, de psoas, diafragma & ademhaling en de nervus vagus".


"Ik help je graag bij het verlichten van pijn- en bewegingsklachten, het verbeteren van je ademhaling, stressvermindering en het geven van inzicht in je klachten".