Edwin Hamelink-Westenhof

Zwolle (Overijssel)


Adres: Bolksbeek 21, 8033 CM Zwolle

Tel: 06 – 29 55 16 16

Email: edwin@internalis.nl

Website: www.internalis.nl

“Ik zie vaak mensen die moe zijn gestreden. Wellicht heb je een gezondheidszorg traject doorlopen voor uiteenlopende ziektes of klachten; hyperventilatie, angsten, depressies, stress, trauma en burn-out, of een aandoening rondom luchtwegen, maag, darmen, spierpijnen, hart en vaten. Vaak is de inzet van de behandeling gericht geweest op (tijdelijke) bestrijding van symptomen, eventueel met ondersteuning van medicatie. Met Buteyko-therapie pak je de oorzaak aan en daarmee verminder je de klachten; blijvend!”


“Ik ben Edwin Hamelink-Westerhof en sinds 2007 mede-eigenaar van vof Internalis. In mijn therapie praktijk heb ik de Buteyko methode toegevoegd. Verder geef ik geef Integratieve Psychotherapie, Relatietherapie, Coaching en Communicatietrainingen. Naast mijn psychotherapie opleiding beschik ik ook over de noodzakelijke medische basiskennis.”


“Sinds 2015 ben ik volledig zelfstandig ondernemer, daarvoor heb ik jarenlang parttime gewerkt. In 1996 ben ik gaan werken met groepen en individuen als hulpverlener en trajectcoördinator in de jeugdzorg en verstandelijk gehandicapten zorg.”


“Ik vind heerlijk om te zien hoe mensen tot inzicht komen en veranderen. Hierdoor nemen ze hun eigen leven weer in handen en creëren hun eigen succes. Wil jij dit ook? Neem contact op met mij en we bespreken jouw mogelijkheden.”