Judith Ketelaars

Bergen op Zoom (Noord-Brabant)


Adres: Schorrenkruid 69, 4617 JH Bergen op Zoom

Tel: 06 29 22 91 56

Email: info@naturalbreathing.nl

Website: www.naturalbreathing.nl

“Hoe kwam ik in aanraking met de Buteyko methode? Dat was tijdens een lezing in 2010. Ik ging er uit interesse naar toe omdat gezondheid mijn passie is. Ik lees en leer veel over gezondheid en ik breng zelf een gezonde leefstijl in praktijk.”


“Tijdens deze lezing ontdekte ik, naar aanleiding van een ademtest, dat ik een te snelle ademhaling had. Ik was me hier niet van bewust. Ik besloot de Buteyko cursus te volgen om mijn gezondheid te verbeteren. Ondanks dat ik niet ziek was merkte ik wel degelijk een vooruitgang. Ik ervaar o.a. minder stress, minder gespannen, meer rust en mijn darmen werken beter.”


“Ik zag tijdens de cursus bij andere cursisten ook verbeteringen zoals minder hooikoorts, astma, hoge bloeddruk, minder hoesten, meer energie, beter slapen etc. Ik was onder de indruk. Dat een rustige ademhaling lichamelijke en psychische klachten kan verminderen!”


“Een natuurlijke en eenvoudige methode om je gezondheid te verbeteren. Dit is wat ik anderen wil leren en laten ervaren. Dus besloot ik in 2010 de opleiding tot Buteyko therapeut te volgen bij de Buteyko Academie. Een paar jaar later heb ik mijn vaste baan opgezegd om te starten als zelfstandig Buteyko therapeut. Het geeft mij voldoening om anderen te begeleiden in het verbeteren van hun gezondheid.”