Hugo van Calker

Amsterdam (Noord-Holland)


Adres: Onderwijzerhof 42, 1011 VS Amsterdam

Tel: 06 42 34 01 36

Email: hugo@yinpower.com

Website: www.yinpower.com

“Iedereen die zich in de Buteyko Methode verdiept word zich ervan bewust dat ademhalen zwaar onderschat is in de gezondheidszorg. Net als eten, kun je te veel ademen. Bewust oefenen met de adem methode geeft je controle over je welzijn.”


“Ik ben vandaag nog net zo enthousiast over Buteyko als toen ik het ontdekte. Het past bij waar ik nu al meer dan 15 jaar mee bezig ben, nl. Shiatsu, Chi Kung en sportieve detox vakanties. Wat mij erg aanspreekt is dat de Adem Methode toepasbaar is voor iedereen die verantwoordelijkheid wil nemen over zijn eigen gezondheid.”


“Het fijne is dat je het overal en altijd kan oefenen als je weet waar je op moet letten. Met Buteyko kan je eenvoudig meetbaar en efficiënt aan je gezondheid werken. Ik deel met plezier mijn kennis en ervaring.”


Dit schreef een cursist onlangs “Toen ik bij Hugo de cursus volgde had ik voor het eerst het gevoel dat er iemand naar mij luisterde. Dankzij Buteyko en de extra tips heb ik meer energie, is mijn levenskwaliteit verbeterd en heb ik meer zin in het leven.”