arrow_drop_up arrow_drop_down

Wim Stouwdam

Wezep (Gelderland)


Adres: Houthakkersweg 29, 8091 DC Wezep

Tel: 0623 64 30 02

Email:  info@pakkansen.nl

Website:  www.pakkansen.nl

“De uitgeademde lucht is belangrijker voor je gezondheid, dan de ingeademde lucht.”


“De afgelopen 25 jaar zorgde ik als garagehouder o.a. voor het verminderen van de CO2 uitstoot bij auto’s. Nu doe ik datzelfde bij mensen.”


“Mensen die graag van de pillen voor hoge bloeddruk of het pufje voor astma af willen, kan ik op 5 avonden trainen om weer rustiger adem te halen.”


“Alleen al de overschakeling op puur neusademhaling, zowel in als uit, scheelt aanzienlijk voor je gezondheid. Je neus kun je vergelijken met een aircofilter bij een auto. Eén van haar taken is het filteren van de lucht.”


“Ademen doe je toch al, je kunt het maar beter goed doen! En dat kan gewoon bij je aan de keukentafel. Dus, pak je kans!”


“Mijn naam is Wim Stouwdam van PAKkansen.nl en ik heb de Buteyko Methode geleerd van Dick Kuiper en een deel van Patrick McKeown. Ik heb de cursus eerst zelf gevolgd om mijn klachten onder controle te krijgen. Ik had nogal eens last van hoge bloeddruk, snurken en hartkloppingen. Na het behalen van goede resultaten, heb ik in 2012 de cursus tot trainer afgerond bij de Buteyko Academie.”