arrow_drop_up arrow_drop_down

Pierre Greijmans

Amstelveen (Noord-Holland)


Adres: Vijverlaan 2, 1182 BZ Amstelveen

Tel: 020 – 669 14 14   /   06 – 53 33 61 28

Email: info@ademlab.nl

Website:  www.ademlab.nl

"Ik ben opgeleid door Dick Kuiper en Patrick McKeown (BTN) en word al enkele jaren gecoacht door Volker Schmitz (Hamburg, Duitsland). Volker is opgeleid door dr. Artour Rakhimov, is een grootmeester in Wushu (martial arts) en heeft jarenlange yoga en mediatie ervaring opgedaan in China."


"Buteyko Ademhaling leer je bij Ademlab als weg naar een verbeterde gezondheid en bovendien -als je dat wil- kun je ervaren dat Buteyko een verdieping in yoga en meditatie gemakkelijker maakt."


"Vanuit mijn ervaring met het geven van Buteyko trainingen, weet ik dat particulieren bij Buteyko uitkomen omdat zij op zoek zijn naar iets dat hen verder helpt. Soms vanuit een gezondheidsklacht of vanuit een wens tot ontwikkeling op een bepaald gebied. Dit kan fysiek of psychisch zijn, maar altijd met een wens tot ontwikkeling en verandering. Buteyko ademhaling leent zich hier bijzonder goed voor."


"Resultaten kunnen snel behaald worden als cursisten gedurende een periode (meestal een paar maanden) intensief samenwerken met hun trainer aan ’normalisering’ van de ademhaling. Trainen doen we in Amstelveen of we met moderne internetcommunicatiemiddelen (soort van Skype). Persoonlijk en -bijna altijd- één op één."


"Op ademlab.nl vind je achtergrondinformatie en je bent welkom om een keer te bellen en jouw vraag of wens voor te leggen."


Misschien tot binnenkort. Groet, Pierre Greijmans