arrow_drop_up arrow_drop_down

Miranda de Ruiter

Bovenkarspel (Noord-Holland)


Adres: Houtzaagmolensingel 3 1611XJ Bovenkarspel.

Tel: 06 – 49 83 54 36

Email: miranda.deruiter@gmail.com

Website: www.ademuvrij.nl

“Vanaf mijn kindertijd had ik al astma en chronische bronchitis. Vanaf mijn tiende kreeg ik van de longarts Ventolin en later Becotide. Gedurende mijn pubertijd heb ik meerdere malen in het ziekenhuis gelegen met ernstige astma-aanvallen. In die periode kreeg ik ook ontstekingsremmers en kreeg ik regelmatig een prednisonkuur.”


“In 2006 kreeg ik naast mijn astma ook last van hyperventilatie. Dit na een periode van stress en hoge werkdruk.”


“Sinds 2006 ben ik me gaan verdiepen in de verschillende methodes voor zelfgenezing en het belang van de juiste voeding en beweging. In 2009 het ik de opleiding “aandachtsgerichte cognitieve mindfulness” met succes afgesloten en ben ik in 2010 geslaagd voor de opleiding Buteyko Therapeut.”


“Ik ben de opleiding voor Buteyko Therapeut gaan volgen omdat ik in aanraking kwam met een Buteyko Therapeut in Alkmaar. Bij haar ben ik de cursus gaan volgen in de hoop van mijn hyperventilatie klachten af te komen. Wat een verademing was het daarna. Mijn hyperventilatieklachten verdwenen en het gebruik van mijn medicijnen is verleden tijd. Ik slaap nu veel beter en mijn allergieën zijn verminderd.”


“Aangezien ik heel enthousiast ben geworden over de Buteyko Methode was het voor mij een voor de hand liggende stap om zelf de opleiding te gaan volgen.

Ik ben dan ook in 2010 de opleiding voor Buteyko therapeut gaan volgen bij de bij Dick Kuiper.”


“Vanaf eind november 2010 ben ik gestart met mijn eigen praktijk als Buteyko Therapeut. Ik hoop dat ik nog veel mensen mag ondersteunen bij hun herstel.

Bel, email of whatsapp mij gerust voor verdere vragen en wie weer kan ik u ook enthousiast maken voor de Buteyko Methode en ook uw gezondheid drastisch verbeteren.”