Marijke van Gend

Buteyko therapeute Marijke van Gend

Xamontarupt, France


Adres: 27, le Haut de Gemel, 88460, Xamontarupt, France

Tel: 06 – 22 84 14 46

Email: info@luchtop.com

Website:  www.luchtop.com

"Opgegroeid met zware astma weet ik hoe naar ademhalingsproblemen kunnen zijn. Door het gebruik van de Buteyko Methode weet ik gelukkig ook wat het is om gezond te ademen: wat een opluchting!"


"De progressie die ik zelf heb geboekt, die gun ik iedereen. Van continu benauwd zijn en weinig energie hebben, ben ik gegaan naar totaal niet meer benauwd zijn en ruime energie hebben voor alles wat ik wil. Ik heb de opleiding tot Buteyko Therapeut succesvol afgerond en help nu al een aantal jaar met veel plezier andere mensen."


"Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te leren om gezond en natuurlijk adem te halen. Gezond ademen moet wat mij betreft net zo “mainstream” worden, als gezond eten en genoeg bewegen. De invloed van je ademhaling op je mentale en fysieke gesteldheid is namelijk enorm groot. Gelukkig is een verstoorde ademhaling meestal omkeerbaar, je kunt je ademhaling herstellen en weer gezond gaan ademen."


"Ik vind het belangrijk om op een laagdrempelige, duidelijke manier over te brengen waarom een gezonde ademhaling zo belangrijk is, wat hiervan de positieve effecten zijn en hoe je je ademhaling blijvend kan verbeteren.


"Je kunt bij mij terecht voor een online ademassessment, het verslag wat je vervolgens van mij ontvangt, geeft je inzicht in hoe het met jouw ademhaling is gesteld. De inzichten uit het assessment gebruiken we als uitgangspunt als je bij mij een online LuchtOp cursus volgt. Deze cursus bestaat uit een heldere online training met alle benodigde achtergrond informatie en 5 online cursusafspraken waarin we samen met de oefeningen aan de slag gaan en ik je verder begeleid.


"Naast het assessment en de online cursussen verzorg ik ook adem-vakanties in de prachtige Vogezen (Frankrijk). Tussen de groene heuvels en in heerlijke pure lucht is het fijn toeven en is het een ideale omgeving om op een ontspannen manier aan je ademhaling te werken."


"Meer info vindt je op mijn website, heb je vragen, bel of mail me en ik help je verder!