arrow_drop_up arrow_drop_down

Marc & Mathilde Scheffer

Deventer (Overijssel)


Adres: Burg. van Marlestraat 20, 7413 BK Deventer

Tel: 0570 676 878

Email: info@ademwijzer.nl

Website: www.ademwijzer.nl

“Buteyko Praktijk Scheffer bestaat sinds 2010 en is een praktijk waar jaarlijks vanuit het hele land tussen de 150 en 250 cliënten komen. Er zijn twee therapeuten werkzaam: Marc Scheffer (fulltime) en Mathilde Scheffer (parttime). Wij bieden een zeer complete training waarin persoonlijke aandacht en professionele begeleiding centraal staan. De training is ook via Skype, Zoom of FaceTime te volgen.”


“Zelf zijn we door Buteyko technieken van diverse klachten afgekomen waaronder: chronische bronchitis, sinusitis, burnout en vermoeidheid.

Onze specialisatie is ademhaling en stressbestendigheid. We hebben hierover ook een boek geschreven: ‘Ademhaling als medicijn’ (te koop via onze website of bol.com).”


“Marc Scheffer is van huis uit Sociaal Wetenschapper en heeft voor hij de Buteyko opleiding deed jarenlang ervaring opgedaan als professioneel coach (loopbaanbegeleiding, outplacement). Mathilde stond 15 jaar voor de klas en is nu naast Buteyko therapeut ook Body Stress Release behandelaar. Beiden hebben een medische basisopleiding gevolgd.


“Ons motto is jou met persoonlijke aandacht een geweldig mooie stap te laten zetten naar een gezonde ademhaling en grotere stressbestendigheid.”