arrow_drop_up arrow_drop_down

Lisa Suurland

Hoofddorp (Noord-Holland)


Adres: Campanile 25, 2134 BL Hoofddorp

Tel: 06 81 73 12 82

Email: info@lisasuurland.nl

Website: www.lisasuurland.nl

“Jaren geleden hoorde ik voor het eerst van de Buteyko-methode. Allergieën komen in mijn familie veel voor en mijn zoontje liep met een constant verstopte neus. Ik kreeg een tip dat Buteyko kon helpen. Het duurde nog een tijd voordat er een cursus in de buurt was, maar inmiddels kennen we de positieve effecten ervan.


Toen ik zelf met Buteyko begon, dacht ik dat mijn ademhaling wel op orde was. Ik deed immers wekelijks aan sport. Maar dat viel tegen, ik ademde vaak verkeerd en teveel. Sinds ik consequent door mijn neus adem, is mijn conditie verbeterd en heb ik geen spierpijn meer.


De Buteyko-methode helpt mij bovendien om mijn allergie onder controle te houden. En om beter met stress om te gaan. Je staat er versteld van hoe aangenaam slaperig je wordt als je ‘s avonds je laatste oefening doet.


Ik geef privécursussen en groepscursussen in kleine groepen zodat iedereen persoonlijke aandacht krijgt. Ook werk ik met kinderen en jongeren. De Buteyko-methode maakte mij bewust van wat een rustige ademhaling allemaal voor je doet. Nu ik dat weet, draag ik die kennis en ervaring graag over.


Wil je overleggen of je ook baat kunt hebben bij de Buteyko-methode? Bel of mail me dan”