arrow_drop_up arrow_drop_down

Jakob van Langen

Lelystad (Flevoland)


Adres: Zaanstraat 6N, 8226 ND, Lelystad

Tel: 06 – 57 98 43 70

Email: info@buteykoflevoland.nl

Website:  www.menomanager.nl

"Mijn naam is Jakob van Langen en vanuit het zakenleven met als kado een grote Burn-out, ben ik mij gaan toeleggen op bewustzijn en bewustwording van het leven. De ademhaling bleek daarin voor mij de missing link te zijn. Bewustwording van je adem is de katalysator naar een gezonder leven. Gezondheid heeft te maken met een goede lichamelijke en geestelijke balans en die kunnen behouden. De ademhaling is hierin zo essentieel en staat bovenaan in de keten van gezondheid”.


“Buteyko Flevoland is gevestigd bij Vrouw&Klinieken in Lelystad. Sinds 2015 heb ik de opleiding Buteyko therapie gevolgd. Hierna ben ik al snel van start gegaan met een grote pilot bij Vrouw&Klinieken waar veel vrouwen komen met hormoon- en functionele klachten. Je kunt dan denken aan hormoonontregelingen maar ook o.a. depressie, spierpijn, astma, chronische ontstekingen, hyperventilatie, prikkelbaar darmsyndroom, ME/CVS. De resultaten van deze pilot waren ronduit fantastisch te noemen”: .


“Wat ik met de Buteyko therapie laat zien aan onze cliënten is dat de ademhaling je vriend is voor het leven en zachtheid en balans geeft aan ons stress systeem. Juist dit stress systeem is vaak debet aan veel lichamelijke klachten. Buteyko is dus heel goede manier om je lichaam te kalmeren en dus te genezen”. 


“Ik ben ontzettend geboeid door, en dankbaar voor mijn werk als Buteyko therapeut. Ik word blij als ik weer iemand heb kunnen begeleiden naar een gezonder lichaam en een gezonde geest”.